Információk a Palmfood® Pálmazsírról
Pálmazsír
100%-ban finomított pálmaolajból készített zsiradék.
Ajánlott felhasználási területei a gasztronómia, édesipar és sütőipar.
Kedvező tulajdonságai miatt előszeretettel használják más növényi olajok helyett, illetve vaj és margarin kiváltására.
Zsírsavösszetételének köszönhetően kevésbé hajlamos az avasodásra. Megfelelő tárolás mellett hosszabb idő után sem lesz mellékíze és kellemetlen szaga.
20 kg pálmazsír ~22 liter olajnak felel meg sütési hőmérsékleten
Transzzsírsav tartalom: maximum 2%
+15 – +20°C között,
lezárt csomagolásban, nedvességtől védett helyen.
PE fóliában, kartonban: nettó 20 kg-os kiszerelésben
Raklapos mennyiség: nettó 45×20 kg,
összesen: nettó 900 kg / raklap